PINTAREMONTIT

PIENI PINTAREMONTTI PIRISTÄÄ

Pieni ja tarvittaessa isompikin pintaremontti piristää kummasti sekä asunnon ilmettä, että itse asukasta. Mikäs sen mukavampaa, kuin nauttia asunnon uudistuneesta ilmeestä varsinkin, jos itse on voinut toimia vain sivustakatsojana ja suunnittelijana muiden toteuttaessa työt huolellisesti ja viimeistellysti.

Toteutamme sekä pienet että isommat pintaremontit toiveidesi mukaisesti!

Tarvittaessa voimme myös antaa vinkkejä värien valinnassa, esimerkiksi kun olet tekemässä pintaremonttia asunnon myyntiä ajatellen.

PINTAREMONTILLA NOSTAT ASUNNON ARVOA

Pienikin pintaremontti voi nostaa asuntosi arvoa jopa huomattavasti, mikä on erityisesti myyntitilanteessa huomionarvoinen seikka. Asunnon myyntiä suunniteltaessa kannattaakin harkita, satsaako jonkin verran pintojen päivittämiseen ennen asunnon myyntiin laittamista.

Siistissä kunnossa oleva, valoisa asunto houkuttelee enemmän ostajaehdokkaita ja nostaa asunnon hintaa, kun uuden omistajan ei välttämättä tarvitse heti alkaa remontoimaan asuntoa ja miettiä siitä itselleen koituvia kustannuksia.

Myytävän asunnon värimaailman kannattaa olla kohtalaisen neutraali tulevia ostajaehdokkaita ajatellen, mutta ripaus yksilöllisyyttä ja persoonallisuuttakaan ei ole pahitteeksi.

Tarvittaessa voimme antaa vinkkejä ja konsultoida sinua värimaailman ja materiaalin valinnoissa, jotta saamme asunnostasi mahdollisimman houkuttelevan, valoisan ja avaran myyntiä ajatellen.

Ota yhteyttä