Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

Ideasta toteutukseen

Unikkoremontit

Kun ajatus remontista on kiirinyt mieleen, hyvä ensiaskel lähteä etenemään on ottaa yhteyttä meihin. Tämä ei vielä tarkoita sitä, että töitä alettaisiin tekemään, vaan on hyvä käydä asiat ensin läpi ja tehdä tarvittavat suunnitelmat ja laatia aikataulu, joka sopii kaikille.

Käymme ensin yhdessä tarvittavat työt ja materiaalit läpi ja sovimme, kuka tekee mitäkin ja milloin. Kun olemme tästä yhteisymmärryksessä, sovimme ajankohdan toteuttaa remontti. Pyrimme aina siihen, että voimme tehdä työn keskeytyksittä ja viivästyksittä alusta loppuun, ellei toisin sovita. Näiden pohjalta laadimme sopimuksen, jonka mukaan asiat sitten toteutetaan.

Kun remontti alkaa, käymme aloituksessa vielä asiat uudelleen läpi ja varmistumme että kaikki on vielä reilassa. Huolehdimme ilmoitukset taloyhtiön suuntaan, jos niille on tarve ja muutenkin noudatamme taloyhtiön sääntöjä metelin ja siisteyden suhteen. Mikäli remontissa esimerkiksi purkaessa löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme asiasta heti ja etsimme ratkaisun, jotta remontti saadaan toteutettua maaliin. 

Kun työt on tehty, siivoamme jälkemme, kierrätämme jätteet ja käymme työn kanssasi yhdessä vielä läpi. Työlle on tietysti kahden vuoden takuu ja rakenteille 10 vuoden takuu (mikäli me olemme niitä muuttaneet, esimerkiksi vesieristys). 

Unikkoremontit

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy