Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

Meistä

Unikkoremontit

Olemme pääsääntöisesti yksityisihmisiä palveleva kotimaisin voimin toimiva perheyritys. Taustamme sisäremonteissa kulkeekin jo kolmannessa polvessa, eli remontointi on meillä jo ikään kuin verissä. 

Ideamme onkin palvella asiakasta mahdollisimman hyvin, niin suurissa kuin pienissä remonteissa. Pienemmät työt suoritetaankin usein niin, että asiakkaan ei tarvitse muuttaa evakkoon, vaan järjestelemme työt niin että kaikki mahdumme saman katon alle yhtä aikaa. 

Pyrimme myös joustavuuteen, niin toteutuksessa kuin hinnoittelussa, eli asiakkaan on usein mahdollista tahtoessaan osallistua remontin toteutukseen ja myös itse hankkia remonttiin tarvittavia materiaaleja. Yhdessä mietimme ennen aloitusta parhaat mahdolliset tavat toimia ja pidämme niistä kiinni. 

Meillä on hyvä yhteistyökumppanien verkosto, minkä ansiosta jokaiseen kodin remontin vaiheeseen löytyy ammattilainen. Teemme remonttityöt pääosin oman henkilöstön voimin mutta jotkut erikoistyöt, kuten putki ja sähkötyöt, teetämme alansa ammattilaisilla. Pitkä yhteistyö esimerkiksi juuri sähkö– ja putkiliikkeen kanssa takaa jouhevamman toteutuksen. Olemme toimineet myös useiden suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa ja tarvittaessa tällekin osa alueelle löytyy apua, jos sitä tarvitaan. 

Unikkoremontit

Keitä me olemme

Ville Bloigu

Toimitusjohtaja, Asiakaspalvelu

050-4326092

Jarmo Bloigu

Työnjohto, Asennus

Jari Helsto

Työnjohto, Asennus

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy