Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

SAUNA- JA KYLPYHUONEREMONTTI HELSINKI JA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Unikkoremontit | Helsinki, Vantaa, Espoo & lähialueet

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Unikkoremontit

UNELMIESI KYLPYHUONE

Unikkoremontit toteuttaa kaikki sauna- ja kylpyhuoneremontit yksityisille kuluttajille alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula ja muu pääkaupunkiseutu. Olemme kokenut kylpyhuoneiden ja saunojen remontoija, jolla on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden ansiosta pystymme toteuttamaan kaikki kerralla kuntoon.

Teemme sauna- ja kylpyhuoneremontteja niin omakotitaloissa kuin rivi- ja kerrostaloissa. Meiltä saat kylpyhuoneet ja saunat kevyemmällä budjettiratkaisulla tai kokonaisvaltaisina remontteina. Annamme kaikille töillemme hintakaton jota ei ylitetä, mutta mikäli työtunnit alitetaan, saat remontin edullisemmin.

VALITTAVANA JOKO BUDJETTI- TAI UPEA KOKONAISVALTAINEN RATKAISU

Teemme kevyemmän budjetin pintaremontteja kylpyhuoneisiin sekä saunoihin. Kun järeämpää märkätilaremonttia ei tarvita, vaan halutaan esimerkiksi vaihtaa kalusteita tai lauteita sekä pinnoittaa laattoja, toteutamme ne nopeallakin aikataululla. Pystymme antamaan pienemmän luokan remonteista hinnan suoraan kohteesta otettujen valokuvien perusteella.

Kun tarvitaan märkätilojen tai saunan täydellistä uusimista, teemme ne pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Puramme kaiken vanhan runkopinnalle ja rakennamme uuden kokonaisuuden unelmiesi ja toiveidesi mukaisesti. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa kylpyhuoneremontin yhteydessä, mutta saunan pinnat voi päivittää myös helposti erikseen.

Isommat sauna- ja kylpyhuoneremontit pystymme aloittamaan normaalisti 2 kuukauden kuluessa tilauksesta. Muista, että teemme ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseen isompien remonttien yhteydessä. Saat meiltä hintatarjouksen työstä alkukartoituksen perusteella.

Kylpyhuoneremontti Espoo, Unikkoremontit
Kylpyhuoneremontti Vantaa, Unikkoremontit

Kylpyhuoneremontin hinta

Teemme kylpyhuoneremontin Helsingissä asiakkaalle sopivaan hintaan. Kylpyhuoneremontti on usein kodin remonteista se vaativin. Asetettuja säädöksiä märkätilojen osalta on paljon ja näitä on noudatettava, jotta työlle saadaan kirjaimellisesti vedenpitävä lopputulos.

Seinien runkojen on oltava tarpeeksi tukevat ja veden on ohjauduttava kaikkialta hyvin lattiakaivoon. Oletkin varmasti joskus nähnyt joissakin huonosti toteutetussa kylpyhuoneissa lammikoituvia lattioita ja haljenneita saumoja seinissä.

Kylpyhuoneessa kaikkein tärkeintä onkin perusteelliset pohjatyöt ja lukuisien tehtyjen remonttien myötä meille onkin muodostunut hyvä käsitys siitä, mitä eri aikakausien kylpyhuoneiden nykyaikaiseksi saattaminen vaatii. Kylpyhuoneremontin hinnan laskeminen vaatiikin aina kohdekäynnin, jotta voimme heti varautua kaikkeen tarpeelliseen. Esimerkiksi kartoitamme pintakosteusmittarilla rakenteiden mahdollista kosteutta jo etukäteen, ja tutkimme lattiakaivon kunnon.

Pohjamateriaalien osalta kokonaisen kylpyhuoneremontin hintaan ei kauheasti voi vaikuttaa, koska niiden osalta on noudatettava säädöksiä, mutta pintamateriaaleissa hintaan voi vaikuttaa melko paljon. Laattojen hinnat vaihtelevat rajusti mutta korkea hinta ei aina tarkoita korkeaa laatua eikä toki päinvastoinkaan. Sama koskee kalusteita, kuten altaita ja suihkuseiniä. Esimerkiksi lasi on lasia, vaikka sen nurkassa olisi minkälainen logo tahansa.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Kuten kaikissa remonteissa tilojen toimivuutta ja ulkoasua voidaan muuttaa. Näin myös kylpyhuoneremontissa. Kylpyhuoneissa on usein kuitenkin rajoituksensa siitä, mitä kaikkea voidaan muuttaa. Vesi saadaan kyllä lähes poikkeuksetta tulemaan mistä tahansa, mutta viemärien siirto voi olla joissain tapauksissa jopa mahdotonta. Tästä syytä remontti onkin ennalta hyvä suunnitella, jotta pettymyksiltä vältyttäisiin töiden edetessä.

Meillä on kokemusta eri vuosikymmenten rakennustyyleistä ja voimmekin näin ennakoida sitä, mitä oikeasti voidaan lähteä muuttamaan ja mikä kannattaa pitää paikoillaan. Tästä on huomattavaa etua kylpyhuoneremontin suunnittelussa. Esimerkiksi, kun sauna ja kylpyhuone tehdään molemmat samaan aikaan, voidaan tilan tuntua isontaa lisäämällä lasia tilojen väliin tai kylpyhuoneesta voidaan koittaa seinäkkeillä erottaa muita toimintoja kuten wc tai pesukone omikseen.

Nykyään moni talonyhtiö jo vaatii remontti-ilmoitusta tehdessä remonttisuunnitelman, etenkin kylpyhuoneremonteissa. Tieto käytettävistä materiaaleista ja muutoksista sekä niiden vaatimista toimenpiteistä pitää usein eritellä. Me toimitammekin sinulle suoraan listauksen tehtävistä töistä jo tarjousta tehdessä, ja tämän pohjalta saadaan helposti myös tehtyä taloyhtiölle kelpaava seloste.

Meillä on vankka tietotaito siitä, miten kylpyhuoneesta saadaan toimiva kokonaisuus ja asiakkaillamme on usein vahva mielipide siitä, miltä tilan pitäisi valmiina näyttää. Nämä yhdistämällä saadaankin aina toimiva ja haluttu lopputulos.

Teknisestä toteutuksesta ei voi tinkiä mutta, aina ei ole tarkkaa kuvaa siitä, miltä kaiken pitäisi näyttää tai miltä kaikki voisivat parhaimmillaan näyttää. Tämä ei haittaa, koska olemme toimineet useiden suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä ja löydämme heidän joukostaan varmasti sinulle sopivan ammattilaisen auttamaan visuaalisen ilmeen luomisessa.

Ole siis yhteydessä ammattilaisiimme, kun haluat erinomaisen kylpyhuoneremontin Helsingin alueella!

Kylpyhuoneremontti Tuusula, Unikkoremontit
Kylpyhuoneremontti Järvenpää,
Unikkoremontit

MIKSI SAUNA- TAI KYLPYHUONEREMONTTI MEILTÄ?

  • Meillä on pitkä kokemus sauna- ja kylpyhuoneremonteista.
  • Annamme katollisen urakkahinnan, joka on hinta, minkä remontti maksimissaan tulee maksamaan. Jos työ valmistuu nopeammin kuin mitä kattohinnassa on arvioitu, maksat edullisemman hinnan mukaan.
  • Luotettavat yhteistyökumppanit, joiden avulla kaikki asiat pystytään tekemään kerralla kuntoon.
  • Joustavuus, saat halutessasi purkaa kylppärin pois ja me tulemme rakentamaan tilalle uuden mikä noudattaa vaadittuja määräyksiä.

KYLPYHUONEREMONTTI AINA AMMATTILAISEN TEHTÄVÄKSI

Märkätilat ovat asunnon vaativin osa tehdä, joten se kannattaa hoitaa kerralla oikein kuntoon. Ammattilaisten toteuttamana kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistösi arvoa. Lisäksi taloyhtiöt vaativat märkätiloissa tehtävän työn suorittajalta vesieristys-sertifikaattia. Vesieristystyön tekijällä on aina myös 10 vuoden vastuu asennustöistä. Unikkoremonttien työntekijöillä on ajan tasalla olevat VTT:n märkätilasertifikaatit laadukkaasti toteutettavien vesieristysten takeena.

Kylpyhuoneremontti Kerava, Unikkoremontit

Referenssejämme

Käy lukemassa myös minkälaisia arvosteluja asiakkaamme ovat meistä kirjoittaneet Googleen »

Tyylikkäät ja yhtenäiset märkätilat koko taloon

“Vuonna 2014 meillä oli tarve keittiöremontille ja joku suositteli Unikkoremontteja. Olimme todella tyytyväisiä yhteistyöhön, sillä työnjälki oli hyvää ja aikataulu piti päivälleen. Päätimme kysyä heiltä tarjousta myös märkätilaremonteista.”

Paula Hamm
1993 valmistunut omakotitalo
Lue lisää »

Puutalon ysärilook päivitettiin kauttaaltaan tähän päivään

“Heillä on erittäin hyvä työnjälki. Ihan kuin he tekisivät remonttia itselleen. On hienoa, että ei tarvitse pelätä, mitä seinien sisältä löytyy, jos ne täytyy joskus uudelleen avata.”

Anu Oede
omakotitalo Helsingin Tapanilassa
Lue lisää »

Keittiöstä tuli täydellinen meille!

“Lopputulos ylitti odotukset. Työn jälki oli erittäin siistiä. Keittiön toiminnot ovat nyt paljon fiksummassa järjestyksessä, meidän perheen tarpeiden mukaiset ja ulkoasu on nykyaikainen.”

Antti ja Maija Hauvala
1990-luvun alussa valmistunut puutalo
Lue lisää »
Kylpyhuoneremontti Helsinki, Unikkoremontit

TEETÄ UNELMIESI KYLPYHUONE MEILLÄ

Kylpyhuone on kodin arvokkain ja yksi käytetyimpiä tiloja. Siksi onkin tärkeää, että se on viihtyisä ja oman mielen mukainen. Olipa mielessäsi peruskylppäri tai lähes kylpylähenkinen kokonaisuus, me toteutamme sen luotettavalla ammattitaidolla. Toteutamme kylpyhuoneremontin laadukkailla materiaaleilla, pitkällä kokemuksella ja vankalla osaamisella.

Laadukkaasti toteutettu kylpyhuone kestää hyvin pidettynä pitkään, joten sen suunnitteluun sekä toteutukseen kannattaa panostaa. Vanhat märkätilat voivat aiheuttaa asuntosi rakenteille haittaa esimerkiksi vesivahinkona tai muodostaen hometta. Sijoitus kylpyhuoneremonttiin maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudessa kuin asuinviihtyvyydessä. Meiltä saat sauna- ja kylpyhuoneremontit ripeästi alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula ja muu pääkaupunkiseutu.

Ps. Kuulumme Zeckit Luotettava Kumppani-ohjelmaan, joka takaa että taustamme ovat kunnossa. Tarkista asian laita ja katso mitä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mieltä tekemistämme töistä: Zeckit asiakasarvioinnit.

PALVELEMME AMMATTITAIDOLLA JA VANKALLA KOKEMUKSELLA

Meillä on ajantasainen VTT:n märkätilasertifikaatti laadukkaasti toteutettavien vesieristysten takeena. Kauttamme hoituvat myös valaistusten asennus sekä putki- ja sähkötyöt ammattitaitoisen yhteistyökumppanimme tekemänä.

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy