Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

Remontin hinta – Tästä hinta koostuu

Remontin hinta – Tästä hinta koostuu

Remontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen projektin laajuudesta, käytettävistä materiaaleista ja työn vaativuudesta. Siksi remontin hinta voikin mietityttää monia. Me Unikkoremonteilla ymmärrämme, että selkeä hinnoittelu on avain onnistuneeseen remonttiprojektiin. Siksi tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvän kustannusarvion palveluillemme, olipa kyseessä sitten keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai koko huoneistoremontti. 

Toimimme pääasiallisesti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Kokemuksemme ja paikallistuntemuksemme ansiosta voimme tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja. Kykenemme tunnistamaan kunkin asunnon erityispiirteet ja mukauttamaan remonttisuunnitelmamme vastaamaan niitä, mikä auttaa meitä pitämään remontin hinnan kohtuullisena ja ennustettavana. 

Remontin kustannustekijät 

Ennen remonttia on tärkeää ymmärtää, miten remontin hinta muodostuu. Tarjoamme läpinäkyvän kuvan remontin kustannuksista, jotta asiakkaat voivat tehdä luotettavaan tietoon perustuvia päätöksiä.

Työn osuus 

Remontin työkustannukset muodostuvat ammattilaistemme työpanoksesta; nämä kustannukset kattavat suunnittelun ja toteutuksen. Esimerkiksi keittiöremontti vaatii monenlaista osaamista aina putkitöistä sähköasennuksiin. Työn hinta määräytyy työn vaativuuden ja työtuntien mukaisesti. 

Materiaalit ja tarvikkeet 

Materiaalien ja tarvikkeiden hinnat vaihtelevat valittujen tuotteiden laadun ja kestävyyden mukaan. Pyrimme aina etsimään asiakkaillemme parhaan hinta-laatusuhteen ja huolehdimme, että kaikki käytetyt materiaalit ovat hyväksyttyjä ja turvallisia. 

  • Laatat ja kalusteet: Valinnat vaikuttavat merkittävästi lopulliseen hintaan. 
  • Tarvikkeet: Liimat, tiivisteet ja muut pienempiä kustannuksia sisältävät tarvikkeet lasketaan mukaan kokonaishintaan. 

Suunnittelu ja luvat 

Hyvän suunnittelun ja tarvittavien lupien hankkimisen merkitystä ei voi sivuuttaa. Ne ovat kustannustekijöitä, jotka on syytä ottaa huomioon budjetoidessa remonttia. 

  • Suunnittelukulut: Suunnitteluun käytetyt työtunnit, suunnittelijoiden konsultaatiot
  • Luvat: Rakennus- ja toimenpidelupien kustannukset kohteen mukaan

Puuttumatta yksityiskohtiin, Unikkoremontit varmistaa, että jokainen remonttiprojekti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella on suunniteltu ja toteutettu budjetin raameissa, tarpeesi huomioiden. 

Remontin hintaesimerkkejä 

Kun puhumme remonteista, kyse on investoinnista kodin viihtyisyyteen ja arvon nostamiseen. Me Unikkoremontit tarjoamme korkealaatuisia remontteja, joissa yksilölliset toiveet ja kodin parannukset kohtaavat. Hinnat vaihtelevat remontin laajuuden ja valittujen materiaalien mukaan. Kaikki tarjoamamme remontit toteutetaan ammattitaidolla Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. 

Kylpyhuoneremontin hinta 

Kylpyhuoneremontin kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten tilan koosta, materiaalivalinnoista ja tarvittavista putki- sekä sähkötöistä. Märkätiloissa täytyy ottaa huomioon lukuisia asioita, joita ei aina tarvitse huomioida normaalissa huoneistoremontissa. Unikkoremontit tuntee myös märkätilojen remontoinnin!

Lue lisää kylpyhuoneremontin hinnasta (sivu tulossa)

Keittiöremontin hinta 

Keittiöremontissa hinta muodostuu kaapistojen, työtasojen, laitteiden ja mahdollisten muutostöiden yhteisvaikutuksesta. Keittiöremontin suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta keittiöstä saataisiin toimiva kokonaisuus, joka helpottaa työskentelyä.

Lue lisää keittiöremontin hinnasta (sivu tulossa)

Huoneistoremontin hinta 

Huoneistoremontissa huomioimme kokonaisvaltaisesti koko asunnon tai talon parannustarpeet. Remontin hinta riippuu siitä, miten suuri remontoitava tila on sekä siitä, onko huoneessa erityistä huomiota vaativia yksityiskohtia. Muun muassa materiaalivalinnat sekä tekniset ratkaisut vaikuttavat hintaan. 

Lue lisää huoneistoremontin hinnasta (sivu tulossa)

Pyydä tarjous remontista 

Jos suunnittelet remontin toteuttamista Helsingin, Vantaan, Espoon tai muun Uudenmaan alueella, ole yhteydessä meihin! Unikkoremontit on alansa luotettava sekä kokenut osaaja, joka pystyy antamaan tarkan arvion remontin hinnasta. 

Laaja-alainen osaamisemme ja vahva sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen tekee meistä luotettavan valinnan kaikille, jotka etsivät korkealaatuista remonttia kohtuulliseen hintaan. Olemme sitoutuneet tarjoamaan läpinäkyvää hinnoittelua ja korkeaa laatua kaikissa projektissamme, oli kyseessä sitten pienempi pintaremontti tai laajempi huoneistoremontti. 

Remontin hinta

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy