Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

KYLPYHUONEIDENHUOLTO JA PINNOITUS, MIKROSEMENTTI JA HARTSIPINNOITUS

Unikkoremontit | Helsinki, Vantaa, Espoo & lähialueet

Aina ei tarvitse rakentaa koko kylpyhuonetta uusiksi saadakseen kodilleen raikkaamman ilmeen. Kylpyhuone on myös asunnon rakenteellisesti eniten rasitettu tila ja sen toimivuuden huolehtiminen on tärkeää. 

Mikäli kaikki on rakenteellisesti kunnossa voidaan vanhat laattapinnat pinnoittaa. Hyväksi havaittuja vaihtoehtoja ovat mikrosementti sekä hartsipinnoite. Nämä peittävät vanhat laatat ja ilme muuttuu täysin. Näillä tehty pinta on saumaton ja jatkossa helpompi pitää siistinä. Molemmat sekä mikrosementti että hartsi jättävät rakenteen edelleen hengittäväksi jollainen sen kuuluukin olla. 

Jos kylpyhuoneen kuosi on edelleen mieleinen mutta ilme nuhjuinen niin silikoninen vaihto tai laattojen uudelleen saumaus voi olla hyvä vaihtoehto. Tämän yhteyteen suosittelemme pinnoittamaan laatat kirkkaalla vettä ja öljyä hylkivällä pinnoitteella jotta, jatkossa pinnat pysyvät helpommin uudenveroisina. Toisin kuin maali tai lakka suojapinnoite jättää rakenteen edelleen hengittäväksi ja toimivaksi.

Näitä kahta tapaa voi myös yhdistää eli mikrosementillä tai hartsipinnoitteella voi tehdä vaikka tehosteseinän ja käyttää kirkasta suojaa muualle. Näin kylpyhuoneesta saadaan helpommin ylläpidettävä ja uusi ilmeinen helposti.

Unikkoremontit

Referenssejämme

Käy lukemassa myös minkälaisia arvosteluja asiakkaamme ovat meistä kirjoittaneet Googleen »

Tyylikkäät ja yhtenäiset märkätilat koko taloon

“Vuonna 2014 meillä oli tarve keittiöremontille ja joku suositteli Unikkoremontteja. Olimme todella tyytyväisiä yhteistyöhön, sillä työnjälki oli hyvää ja aikataulu piti päivälleen. Päätimme kysyä heiltä tarjousta myös märkätilaremonteista.”

Paula Hamm
1993 valmistunut omakotitalo
Lue lisää »

Puutalon ysärilook päivitettiin kauttaaltaan tähän päivään

“Heillä on erittäin hyvä työnjälki. Ihan kuin he tekisivät remonttia itselleen. On hienoa, että ei tarvitse pelätä, mitä seinien sisältä löytyy, jos ne täytyy joskus uudelleen avata.”

Anu Oede
omakotitalo Helsingin Tapanilassa
Lue lisää »

Keittiöstä tuli täydellinen meille!

“Lopputulos ylitti odotukset. Työn jälki oli erittäin siistiä. Keittiön toiminnot ovat nyt paljon fiksummassa järjestyksessä, meidän perheen tarpeiden mukaiset ja ulkoasu on nykyaikainen.”

Antti ja Maija Hauvala
1990-luvun alussa valmistunut puutalo
Lue lisää »

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Toimialueenamme on Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava ja Järvenpää.

Ps. Kuulumme Zeckit Luotettava Kumppani-ohjelmaan, joka takaa että taustamme ovat kunnossa. Tarkista asian laita ja katso mitä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mieltä tekemistämme töistä: Zeckit asiakasarvioinnit.

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy