Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

KEITTIÖREMONTTI RÄÄTÄLÖIDYSTI HELSINGISSÄ JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Unikkoremontit | Helsinki, Vantaa, Espoo & lähialueet

Keittiöremontti Helsinki, Unikkoremontit

KEITTIÖREMONTTI

Meiltä Unikkoremonteilta saat keittiöremontin vankalla ammattitaidolla sekä pitkällä ja monipuolisella kokemuksella. Toteutamme keittiöremontit yksityisille kuluttajille alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja Järvenpää sekä muu pääkaupunkiseutu.

Teemme keittiöremontin aina räätälöidysti joko kevyempänä budjettiratkaisuna tai kokonaisvaltaisena keittiön uusimisena. Myös keittiöremonttien, kuten muidenkin töidemme kohdalla, annamme aina asiakkaalle hintakaton, jota ei ylitetä. Mikäli työ toteutuu budjetoitua edullisemmin, maksat tällöin vain toteutuneesta kustannuksesta. Meistä se on reilua ja ennen kaikkea avointa remontointitoimintaa.

KEVYEMPI BUDJETTIRATKAISU – KEITTIÖN PINTAREMONTTI

Usein viihtyisämmän keittiön saamiseksi riittää edullinen pintaremontti. Esimerkiksi välitilan ja tasojen vaihtamisella keittiön ilme muuttuu huomattavasti. Mikäli kalusteiden vanhat rungot ovat kunnossa, voi niihin vaihtaa pelkät uudet ovet. Kalusteasennuksen yhteydessä on hyvä harkita myös samalla tilan muiden pintojen päivitystä. Kun vanhat kalusteet ovat poissa tieltä, onnistuu pintojen maalaus tai lattian vaihto huomattavasti helpommin vapautuneen tilan ansiosta. Kevyempi päivitys on edullinen ja nopea tapa tehdä kodin sydämen ilmeen täydellinen uudistaminen. Keittiöiden pintaremontit ja -asennukset pystymme toteuttamaan nopeallakin aikataululla. Lisäksi pienemmissä keittiöremonteissa pystymme antamaan hinnan suoraan kohteesta otettujen valokuvien perusteella.

Keittiöremontti Espoo,
Unikkoremontit
Keittiöremontti Vantaa, Unikkoremontit

KOKONAISVALTAINEN KEITTIÖREMONTTI

Kun pelkkä pintaremontti ei riitä ilmeen muuttamiseen, voidaan laittaa koko keittiö uusiksi. Keittiön paikkaa voidaan myös muuttaa tai kaataa esimerkiksi olohuoneen ja keittiön välinen seinä ja tehdä uusi kodikas tupakeittiö. Koko keittiön toimivuutta voidaan parantaa erilaisilla uusilla mekanismeilla. Nykyaikaiset kiskot ja saranat liikkuvat sulavasti eivätkä kolise hidastimien ansiosta. Yhteistyökumppanimme Amelia-keittiöiden kautta saadaan keittiön asennuksiin kaikki mistä vain voit haaveilla ja vieläpä kotimaisin voimin.

Voit halutessasi osallistua remontoimiseen esimerkiksi purkamalla vanhan keittiön pois ennen kuin me tulemme tekemään uuden tilalle. Tai voimme hoitaa projektin ”avaimet käteen”-periaatteella. Isompien keittiöremonttien kohdalla tulemme aina ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka perusteella annamme hintatarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen pystymme aloittamaan isommat keittiöremontit yleensä noin 2 kuukauden kuluttua.

Keittiöremontti Helsingissä hintakatolla

Keittiöremontti Helsingin alueella onnistuu meiltä näppärästi hintakatolla. Keittiöremontin hinnasta suurin osa tulee yleensä itse kaapistosta. Mikäli valitaan kaapisto, jossa on peruslaakaovet saranoilla ja laminaattitaso, niin isonkin keittiön saa perin edullisesti. Erilaiset mekanismit nostavat aina keittiön hintaa mutta samalla parantavat sen käytettävyyttä ja helpottavat arkea.

Toimimme yhteistyössä Amelia-Keittiöiden kanssa. Heiltä saamme keittiön varmasti jokaiseen makuun ja budjettiin. Pohjanmaalaisella tinkimättömällä laadulla tehdyt kaapistot tulevat valmiiksi kasattuna ja ovelle kuljetettuna. Tämä tuo säästöä ja nopeuttaa remonttia huomattavasti, kun verrataan keittiöihin, jotka keräillään pahvilaatikoissa myymälästä ja kasataan itse ennen asennusta.

Oli haluamasi keittiö minkä tahansa toimittajan, niin tarjoamme sen asennuksen ja tarvittavat pohjatyöt hintakatollisena tuntityönä. Eli annamme työlle hintakaton, jota vastaan teemme työt tuntiveloitteisesti. Mikäli työ menee arvioita nopeammin, maksat vain käytetystä ajasta. Samaa käytäntöä voidaan soveltaa remontin pohjamateriaaleihin.

Keittiöremontti Tuusula, Unikkoremontit
Keittiöremontti Järvenpää, Unikkoremontit

Keittiösuunnittelu

Hyvin suunniteltu keittiö tarjoaa iloa pitkäksi aikaa. Jatkuvan hyllyn perukoilta kaivettavan jauhopussin voi vetää kätevästi laatikolla esiin tai pannun kiepauttaa nurkkakaapin syöveristä esiin LeMans-mekanismilla. Käytettävyyttä voi helposti parantaa onnistuneella keittiösuunnittelulla. 

Nykyään keittiö on usein osa asunnon oleskelutilaa ja siksi sen ulkoasuun on hyvä kiinnittää huomiota. Esimerkiksi ovi- ja tasovaihtoehtoja on valtava määrä, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto. Tämän takia keittiösuunniteluun kannattaa käyttää ennen töiden aloitusta oikeasti hitunen aikaa. 

Teemme yhteistyötä Amelia-Keittiöiden kanssa. Heiltä saamme upeat uuden keittiön 3D-mallit ennen varsinaisen ostopäätöksen tekoa. Homma toimii niin, että me mittaamme tilan ja käymme läpi kanssasi sen, mitä kaikkea voidaan asentaa ja mihin. Amelian ammattilainen tekee viimeisen sommittelun ja 3D-mallin. Kaapistot tehdään tehtaalla juuri niihin mittoihin kuin on tarve, joten mitoituksen kanssa ei tarvitse tehdä kompromissia. 

Keittiösuunnittelua voi tietysti tehdä myös itse, vaikka Ikean näppärällä ohjelmalla mutta aina ei itseltä löydy kristallinkirkasta ideaa siitä, miltä kokonaisuuden pitäisi näyttää. Olemmekin vuosien varrella tehneet töitä useiden ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa, joten halutessasi kauttamme järjestyy myös ammattilainen tekemään vaikka kokotilan sisustussuunnitelman. 

Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset laadukkaan keittiöremontin Helsingin alueella! 

MIKSI KEITTIÖREMONTTI KANNATTAA TILATA MEILTÄ?

Toteutamme sinulle unelmiesi keittiön hintakatollisena työnä. Hinnoittelumme on erittäin läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä.

Tarjoamme kaikkiin keittiöremontteihin, kuten myös huoneisto- ja kylpyhuoneremontteihin kahta eri vaihtoehtoa: kevyempää budjettiratkaisua tai kokonaisvaltaista remonttivaihtoehtoa. Räätälöimme työt aina asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meillä on kokemusta myös monien eri keittiövalmistajien keittiöistä kuten mm. Ikea, Kvik ja Puustelli.

Keittiöremontti Kerava, Unikkoremontit

Referenssejämme

Käy lukemassa myös minkälaisia arvosteluja asiakkaamme ovat meistä kirjoittaneet Googleen »

Keittiöstä tuli täydellinen meille!

“Lopputulos ylitti odotukset. Työn jälki oli erittäin siistiä. Keittiön toiminnot ovat nyt paljon fiksummassa järjestyksessä, meidän perheen tarpeiden mukaiset ja ulkoasu on nykyaikainen.”

Antti ja Maija Hauvala
1990-luvun alussa valmistunut puutalo
Lue lisää »

Puutalon ysärilook päivitettiin kauttaaltaan tähän päivään

“Heillä on erittäin hyvä työnjälki. Ihan kuin he tekisivät remonttia itselleen. On hienoa, että ei tarvitse pelätä, mitä seinien sisältä löytyy, jos ne täytyy joskus uudelleen avata.”

Anu Oede
omakotitalo Helsingin Tapanilassa
Lue lisää »

Tyylikkäät ja yhtenäiset märkätilat koko taloon

“Vuonna 2014 meillä oli tarve keittiöremontille ja joku suositteli Unikkoremontteja. Olimme todella tyytyväisiä yhteistyöhön, sillä työnjälki oli hyvää ja aikataulu piti päivälleen. Päätimme kysyä heiltä tarjousta myös märkätilaremonteista.”

Paula Hamm
1993 valmistunut omakotitalo
Lue lisää »
Keittiöremontti Helsinki, Unikkoremontit

OTA YHTEYTTÄ KEITTIÖREMONTTIEN AMMATTILAISEEN

Kun tarpeissa on pienempi keittiön ilmeen kirkastaminen tai kokonaan uusi keittiö, ota yhteyttä meihin joko sähköpostilla info@unikkoremontit.net tai puhelimitse 050 432 6092 ja kerro remontointitarpeestasi.

Ps. Kuulumme Zeckit Luotettava Kumppani-ohjelmaan, joka takaa että taustamme ovat kunnossa. Tarkista asian laita ja katso mitä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mieltä tekemistämme töistä: Zeckit asiakasarvioinnit.

OTA YHTEYTTÄ – AUTAMME MIELELLÄMME

Keittiöremontti alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. Kauttamme saat laadukkaat keittiöremontit, kysy lisää!

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy