Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen
Laadukkaat remontit

HUONEISTOREMONTTI HELSINGISSÄ JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Unikkoremontit | Helsinki, Vantaa, Espoo & lähialueet

Huoneistoremontti,  UR Group

HUONEISTOREMONTTI

Unikkoremontit toteuttaa niin pienemmät kuin isommatkin huoneistoremontit yksityisille kuluttajille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Espoon, Vantaan, Järvenpään, Tuusulan ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella.

Olemme luotettava ja asiakaslähtöinen rakennusyritys, jolle tyytyväinen asiakas on tärkein asia. Siksi toimintamme perustuu avoimuuteen ja sitä kautta myös luotettavuuteen. Meiltä saat kaiken huoneistoremonttiin saman katon alta. Remontit voidaan toteuttaa joko niin että asiakas osallistuu itse osaan töistä tai voimme tehdä kaikki työt ”avaimet käteen”-periaatteella.

KEVYT HUONEISTOREMONTTI TAI TOTAALINEN SISÄREMONTTI – SINÄ PÄÄTÄT

Teemme sekä kevyempiä pieniä huoneistoremontteja, jolloin käytännössä päivitetään pintoja. Tällaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi laminaattilattian tai parketin vaihtaminen uuteen. Pintoja voidaan myös maalata uusiksi ja esimerkiksi kaapistojen ovia voidaan vaihtaa uusiin, mikäli niiden rungot ovat kunnossa. Pienempien huoneistoremonttien kohdalla voimme antaa suoran hinta-arvion valokuvien perusteella. Ja ne voidaan toteuttaa yleensä varsin nopeasti.

Toinen, järeämpi vaihtoehto huoneistoremontille on kokonaisvaltaisempi koko asunnon remontti, jossa muutetaan myös esimerkiksi huonejärjestystä ja kaadetaan seiniä. Isommissa sisäremonteissa voidaan siirtää esimerkiksi keittiötä tai kylpyhuonetta haluttuun paikkaan. Isompien huoneistoremonttien kohdalla tulemme aina myös ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka perusteella annamme hintatarjouksen tulevalle remontille.

huoneistoremontti Helsinki, Unikkoremontit
Huoneistoremontti Espoo, Unikkoremontit

Huoneistoremontti hintakatolla

Toteutamme huoneistoremontin Helsingissä hintakatolla. Huoneistoremontin hintaan vaikuttaa moni asia. Pohjatöiden määrä vaikuttaa oleellisesti siihen, mitä koko työ tulee kustantamaan. Esimerkiksi lattiaremontti on helppo ja nopea tapa muuttaa asunnon ilmettä, ja työn kustannuksilta se voi olla perin edullinen. Mutta pohjien ollessa huonot, joudutaan lattiaa usein hiomaan tai tasoittamaan jotta uusi valittu lattiamateriaali voidaan edes asentaa.

Olet varmaan törmännyt narisevaan laminaattilattiaan tai parkettiin? Tämä johtuu pääosin pohjatöiden puuttesta. Säästöä on saatu aikaan mutta siitä muistuttavaa narinaa on pahimmillaan kuunneltava ikuisesti.

Materiaalien hinnoissa on isoja eroja, vaikka lopputuloksen kannalta näin ei olisikaan. Esimerkiksi moni merkkimaali on lähes samaa tavaraa kuin vieressä oleva edukkaampi vaihtoehto tai edullisempi laminaatti saattaa oikeasti olla kestävämpi kuin kallis brändituote. Kuitenkaan aina ei voi, tai kannata, tinkiä asioista ilman lopputuloksen kärsimistä.

Me pyrimme tarjoamaan huoneistoremontin aina hintakatollisena, eli töille on maksimihinta, jota vastaan remontti tehdään tuntiveloitteisesti. Jos työt etenevät arviota nopeammin, maksat vain käytetystä ajasta. Samaa voidaan soveltaa myös pohjamateriaalien kanssa. Myös pintamateriaaleille saamme usein yhteistyökumppanien kautta edullisempia hintoja, tai ainakin voimme huolehtia kaikista remontin vaiheista, niin että sinun ei tarvitse.

Huoneistoremontti Helsingissä erinomaisella suunnittelulla

Meidän tehtävämme on löytää paras mahdollinen tapa toteuttaa asuntosi haluttu muutos, oli se sitten pieni tai suuri. Suunnittelemalla remontti etukäteen vältyt monelta yllätykseltä. Remontti kun ei aina ole vain uutta pintaa vanhan päälle, vaan välillä kunnollisen lopputuloksen saaminen edellyttää pohjien kunnostusta.

Taloyhtiöt vaativat nykyään lähes poikkeuksetta vähänkään isommista remonteista suunnitelman. Lattiaremontti tai asunnon maalaus voi onnistua pelkällä ilmoituksella mutta lattiankin osalta on olemassa askeläänieristykseen liittyviä määräyksiä, joiden pitää täyttyä, jotta remontin saa toteuttaa. Siksi pienemmissäkin sisäremonteissa on hyvä suunnitella asiat ja käytetyt materiaalit etukäteen.

Kun tehdään isompaa muutosta, kuten huonejärjestyksen muutosta seiniä siirtämällä, niin suunnittelu nousee uudelle tasolle. Seinissä voi mennä vesiputkia tai sähköjohtoja, jotka pitää ennen purkua ottaa huomioon, tai seinällä saattaa olla kantavia ominaisuuksia. Haluttua muutosta ei aina voi toteuttaa, mutta lähes poikkeuksetta toteutukseen löytyy ratkaisu ja asunto saadaan remontoitua haluttuun kuntoon.

Koko asunnon remontissa on hyvä ajatella asuntoa kokonaisuutena ja voi tulla tarpeen jo etukäteen suunnitella huonekalujen paikkoja ja valaistusta. Meillä on kokemusta useiden ammattisuunittelijoiden kanssa työskentelystä ja osaammekin tarvittaessa ohjata sinut oikean ihmisen puheille, niin kaikki värit ja kuosit saadaan heti täydelliseen harmoniaan.

Teemme laadukkaat huoneistoremontit Helsingin alueella.

Huoneistoremontti Vantaa, Unikkoremontit
Huoneistoremontti Tuusula, Unikkoremontit

HUONEISTOREMONTTI ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN

Olemme aidosti asiakaskeskeinen yritys, joka panostaa avoimeen ja mutkattomaan asiakaspalveluun, jossa otetaan huomioon asiakkaan omat tarpeet sekä toiveet. Panostamme erinomaiseen työn jälkeen ja siisteyteen sekä noudatamme aina sovittuja aikatauluja. Toisin sanoen, teemme aina sen minkä lupaamme.

NÄIN HOMMA ETENEE

1

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kerro remontointitarpeesta. Liitä viestiisi yhteystiedot, sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero. Voit myös soittaa meille. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen muuta kuin sen mitä haluat remontoida.

2

Kohdekäynti ja kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme kohdekäynnin, jossa kartoitamme remontoinnin tarpeen. Kartoituksen perusteella teemme sinulle hintatarjouksen.

3

Sopimus ja remontin aikataulu

Ennen sopimuksen tekoa käydään läpi materiaalit ja toteutustapa. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme asiakkaan kanssa työn aloittamisen ajankohdan. Asiakkaan toiveet otetaan aina huomioon ja asiakas voi halutessaan osallistua remontin toteutukseen tai voimme toteuttaa sen kokonaisvaltaisesti ”avaimet käteen”-periaatteella. Yleensä pystymme aloittamaan isomman remontin noin 2 kuukauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä, pienemmät remontit pystytään toteuttamaan nopeammalla aikataululla.

4

Remontti

Remontin kulku: suojataan asunto, tehdään työt huolellisesti ja aikataulua noudattaen, viedään roskat pois ja imuroidaan asunto, lopuksi käydään yhdessä läpi remontoitu kohde ja luovutetaan avaimet.

Referenssejämme

Käy lukemassa myös minkälaisia arvosteluja asiakkaamme ovat meistä kirjoittaneet Googleen »

Puutalon ysärilook päivitettiin kauttaaltaan tähän päivään

“Heillä on erittäin hyvä työnjälki. Ihan kuin he tekisivät remonttia itselleen. On hienoa, että ei tarvitse pelätä, mitä seinien sisältä löytyy, jos ne täytyy joskus uudelleen avata.”

Anu Oede
omakotitalo Helsingin Tapanilassa
Lue lisää »

Keittiöstä tuli täydellinen meille!

“Lopputulos ylitti odotukset. Työn jälki oli erittäin siistiä. Keittiön toiminnot ovat nyt paljon fiksummassa järjestyksessä, meidän perheen tarpeiden mukaiset ja ulkoasu on nykyaikainen.”

Antti ja Maija Hauvala
1990-luvun alussa valmistunut puutalo
Lue lisää »

Tyylikkäät ja yhtenäiset märkätilat koko taloon

“Vuonna 2014 meillä oli tarve keittiöremontille ja joku suositteli Unikkoremontteja. Olimme todella tyytyväisiä yhteistyöhön, sillä työnjälki oli hyvää ja aikataulu piti päivälleen. Päätimme kysyä heiltä tarjousta myös märkätilaremonteista.”

Paula Hamm
1993 valmistunut omakotitalo
Lue lisää »
Huoneistoremontti Järvenpää, Unikkoremontit

TILAA LAADUKAS HUONEISTOREMONTTI MEILTÄ

Kun tarvitset pientä tai hieman suurempaa huoneistoremonttia Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä meihin Unikkoremonttien ammattilaisiin. Meiltä saat huoneistoremontit, myös keittiö- ja kylpyhuoneremontit, kätevästi hintakattotakuulla luotettavasti ja aina asiakaslähtöisesti.

Ps. Kuulumme Zeckit Luotettava Kumppani-ohjelmaan, joka takaa että taustamme ovat kunnossa. Tarkista asian laita ja katso mitä aiemmat asiakkaamme ovat olleet mieltä tekemistämme töistä: Zeckit asiakasarvioinnit.

TOIMIALUEENA HELSINKI, VANTAA, ESPOO & LÄHISEUTU – OTA YHTEYTTÄ

Saman katon alta saat niin pienet kuin kokonaisvaltaisemmatkin huoneistoremontit. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy