Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen

Keittiöstä tuli täydellinen meille!

Antti ja Maija Hauvala perheineen asuu 1990-luvun alussa rakennetussa puutalossa. Kodissa oli alkuperäinen keittiö, joka alkoi osoittaa rapistumisen merkkejä. Viimeinen sysäys oli ovelle ilmestynyt keittiömyyjä, joka käynnisti mietintäprosessin: olisiko keittiöremontin aika?

“Syksyllä 2021 aloimme sitten vakavissamme suunnitella keittiön uudistusta ja haimme siihen tekijää. Unikkoremontit löytyi perhetuttujen kautta. Kuulimme, että yritys on tehnyt hyvää jälkeä ja tiesimme tekijätkin ennalta”, Antti Hauvala kertoo.

Aluksi tarkoituksena oli tehdä kevyempi ehostusremontti ja uusia pinnat, sillä kalusteiden rungot ja kodinkoneet olivat vielä hyvässä kunnossa. Lopulta päädyttiin kuitenkin toisenlaiseen ratkaisuun.

Avaimet käteen -paketti vei voiton

Hauvalat kartoittivat alkuvaiheessa useita keittiöyrityksiä ja pohtivat, ottaisivatko kaapit ja kodinkoneet eri osoitteista.

“Kävimme monessa paikassa ja totesimme, että on liian vaikea hahmottaa, mitä projekti vaatii. Päädyimme siihen, että haluamme avaimet käteen -ratkaisun. Sitten löysimme Unikkoremontit, joka tarjosi juuri meille sopivan paketin.”

Hauvalat kiittelevät, ettei heidän tarvinnut pohtia lainkaan aikatauluja ja logistiikkaa. Lisäksi he kokivat tulleensa erinomaisesti ymmärretyksi.

“Meillä oli avoin keskusteluyhteys ja kaikki asiat olivat sovittavissa. Unikkoremontit sovitti ammattilaisen näkemyksen sujuvasti omiin näkemyksiimme.”

Lopputulos ylitti odotukset

Kevyt ehostusremontti muuttui lopulta täysremontiksi, jossa keittiöön lisättiin myös lattialämmitys. Seiniä ei purettu ja vesipisteet jäivät paikoilleen, mutta muuten kaikki meni katosta lattiaan asti uusiksi.

“Lopputulos ylitti odotukset. Työn jälki oli erittäin siistiä. Keittiön toiminnot ovat nyt paljon fiksummassa järjestyksessä, meidän perheen tarpeiden mukaiset ja ulkoasu on nykyaikainen.”

Etenkin ergonomiset työskentelytasot, lattialämmitys ja tyylikäs valaistus saavat kiitosta.

“Oli hyvä, että luotimme ammattilaiseen värimaailman, materiaalien ja toiminnallisuuksien suhteen. Asiakkaana kokonaisuutta on hyvin vaikea hahmottaa. Tästä tuli täydellinen meille”, Hauvala kiittelee.

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy