Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen

Puutalon ysärilook päivitettiin kauttaaltaan tähän päivään

Anu Oede asuu perheineen omakotitalossa Helsingin Tapanilassa. Kyseessä on vuonna 1990 valmistunut puutalo, joka kuului alunperin Oeden vanhemmille. Vuoden 2021 lopulla Oede perheineen osti talon heiltä.

“Talo oli tosi ysäri. Täällä oli pastellisävyjä, kaariovet, kukkaboordit ja vaaleanpunainen vessa. Lähtökohtana oli riisua talon sisäosat täysin”, Oede kuvailee.

Alunperin tarkoituksena oli tehdä purkutyöt itse, jonka jälkeen Unikkoremontit toteuttaisi remonttiosuuden. Suunnitelmia jouduttiin kuitenkin muuttamaan, sillä perhe sairastui koronaan.

“Unikkoremontit aloitti purkutöistä joustavasti, vaikka oli sovittu, että ne ovat meidän osalta tehtynä.”, Oede kiittelee.

Tuttu yritys aiemmista yhteyksistä

Remontti käynnistyi helmikuussa 2022. Talon suora sähkölämmitys vaihdettiin maalämpöön ja taloon lisättiin vesikiertoinen lattialämmitys. Remontti oli valmis kesäkuussa eli kokonaisuudessaan projektiin meni viisi kuukautta. Perhe löysi lähistöltä vuokra-asunnon, jotta heidän ei tarvinnut asua remontin keskellä.

Unikkoremontit oli Oedelle tuttu yritys vuosien takaa. Hän asui aiemmin omistusasunnossa kerrostalossa, jossa Unikkoremontit toteutti julkisivumaalausta ja saneerasi asuntojen märkätiloja.

“Kaikki meni niin hienosti, että kun ryhdyimme suunnittelemaan omaa remonttia, varasimme heti heidät.”

Oede on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Koti on nyt toimiva ja tyylikäs.

“Heillä on erittäin hyvä työnjälki. Ihan kuin he tekisivät remonttia itselleen. On hienoa, että ei tarvitse pelätä, mitä seinien sisältä löytyy, jos ne täytyy joskus uudelleen avata.”

Oede kiittelee Unikkoremontteja myös aktiivisesta ja selkeästä yhteydenpidosta.

“Arvostan sitä, että Unikkoremontit ei tee olettamuksia vaan varmistaa aina asiakkaalta, jos jokin asia on epäselvä tai ilmenee tarve lisätöille.”

Laadukkaita materiaaleja ja spatunnelmaa

Kodinhoitotiloihin ja kylpyhuoneeseen valittiin mikrosementti, joka loihtii tilaan spa-tunnelman. Lisäksi käytettiin tummaa, isoa laattaa. Saunan materiaaleiksi valikoituivat tervaleppä ja lämpökäsitelty haapa.

“Myös valaistuksella tilaan saatiin luotua upea kylpylätunnelma.”

Keittiöön valittiin Amelian kalusteet

“Kaikki kaapit ja tasot olivat juuri sellaisia, kuin toivoimmekin. Mitään ei tarvinnut pusertaa valmismittoihin. Lisäksi meillä on nyt upea aamiaiskaappi ja saareke.”

Keittiön kaapit ovat maitokahvin väriset ja tasot marmorin kaltaista kvartsia. Hana ja ovien nupit ovat kullan väriset.

“Materiaalit ovat tällä hetkellä todella kalliita, mutta teimme sen periaatepäätöksen, että jos haluamme juuri jotain tiettyä materiaalia tai laatua, emme tingi näissä valinnoissa. Päädyimme esimerkiksi leveään tammiparkettiin, joka on todella upean näköinen, miellyttävä jalan alla ja helppo puhdistaa”, Oede kertoo.

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy