Räätälöidyt remontit & monipuolinen osaaminen

Tyylikkäät ja yhtenäiset märkätilat koko taloon

Paula Hamm perheineen asuu vuonna 1993 valmistuneessa omakotitalossa. Talossa on neljä erillistä märkätilaa; saunaosasto, kylpyhuone ja kaksi wc:tä. Kaikki märkätilat päätettiin uusia nykyaikaisiksi ja yhteneväisiksi.

“Suunnittelimme alunperin lähtevämme pidemmäksi aikaa lomalle, jotta kaikki märkätilat voitaisiin remontoida kerralla kuntoon. Unikkoremonttien Ville kuitenkin suositteli, että tekisimme yhden remontin vuodessa, jotta saisimme hyödynnettyä kotitalousvähennyksen. Päätimme tehdä näin”, Hamm kertoo.

Märkätilaremontit toteutettiin vuosina 2016, 2017, 2018 ja 2019. Vuonna 2021 remontoitiin vielä kodinhoitohuone.

Yhteistyötä jo aiemmin

Paula Hammille Unikkoremontit oli tuttu yritys aiemmasta projektista.

“Vuonna 2014 meillä oli tarve keittiöremontille ja joku suositteli Unikkoremontteja. Olimme todella tyytyväisiä yhteistyöhön, sillä työnjälki oli hyvää ja aikataulu piti päivälleen. Päätimme kysyä heiltä tarjousta myös märkätilaremonteista.”

Unikkoremontit lunasti ja jopa ylitti odotukset myös tällä kertaa.

“Nyt myös naapurimme ovat teettäneet remontteja heidän kauttaan”, Hamm mainitsee.

Tarkkaa dokumentointia

Hamm kertoo olevansa Unikkoremonttien toimintaan kaikin puolinen tyytyväinen. Aikataulut ja kustannusarviot ovat pitäneet. Kommunikointi on ollut sujuvaa ja Unikkoremonteilta on saanut hyviä suosituksia esimerkiksi materiaaleista tai kalusteista.

Lisäksi erityiskiitosta satelee tarkasta dokumentoinnista.

“Vuonna 1993 ei ollut vielä tällaisia vaatimuksia kuin nykypäivänä. Kun märkätiloissa aloitettiin purkutyöt, Unikkoremontit dokumentoi kaiken ja mittasi, ettei rakenteissa ole kosteutta. Projektin edetessä he kuvasivat ja dokumentoivat kaikki työvaiheet, kuten vesieristykset.”

Myös loppulaskelmassa oli kaikki eritelty tarkasti.

Hamm kertoo, että he pystyivät asumaan kotonaan kaikkien remonttien ajan.

“Unikkoremontit eristi tilat niin hyvin ja piti paikat puhtaana, että vaikka olen astmaatikko, minulle ei tullut mitään oireita.”

Ammattilaisen näkemys oli tärkeä

Paula Hamm kertoo, että hän toivoi yhteneväisiä laatikostoja ja kaappeja kaikkiin märkätiloihin, mutta ei meinannut löytää mistään toiveitansa vastaavia malleja.

“Ville näytti meille Amelian vaihtoehtoja ja ne olivat juuri sitä, mitä haimme ja kaiken lisäksi suomalaisia, kestäviä tuotteita. Halusin myös tietyn sävyisen harmaat tasot ja sellaisia ei ollut valmiina. Ville oli käsitellyt tasot juuri sillä sävyllä, mikä minulla oli mielessäni”, Hamm iloitsee.

Hän arvostaa sitä, että Unikkoremontit tuo remontteihin oman näkemyksensä ja paljon ideoita.

“Meillä on saunaosaston yhteydessä suuri pesuhuone, jota nimitän kaunohuoneeksi. Kyselin heiltä vinkkejä sen toteuttamiseen. Nyt siellä on koko seinän kokoinen peili, jonka Unikkoremontit etsi ja asensi. Tilasta tuli upea”, Hamm kertoo.

LASKUTUSOSOITE

Sarvivälkkeentie 10 R5
04300 Tuusula

TOIMIALUE

Helsinki, Vantaa, Espoo,
Järvenpää, Kerava, Tuusula

Copyright © 2024 UR Group Oy